Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-breda.nl


  Live waarzegsters uit Breda voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Breda voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Weinig woorden voor een helder antwoord.
Confronterend, maar fijn om te horen. Mijn les is duidelijk.




Ervaring van Rianne met waarzegster Desteny   Ervaring van Rianne met waarzegster Desteny   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteney is een lieve en eerlijke vrouw heb haar net gebeld om te vertellen dat de dingen die ze vorige week zei zijn uitgekomen. Nu wachten op de rest.




Ervaring van E met waarzegster Desteny   Ervaring van E met waarzegster Desteny   Ervaring van E geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Hoi desteny
Bedankt voor u gerustelling van vandaag .




Ervaring van Mirjam met waarzegster Desteny   Ervaring van Mirjam met waarzegster Desteny   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is een wijze, aardige, lieve en een rechtvaardige vrouw. Die erg goed is in haar werk en wat ze doorkrijgt. Je voorspellingen komen altijd uit.




Ervaring van A. met waarzegster Desteny   Ervaring van A. met waarzegster Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor het mooie gesprek gisteren avond. Ik hou je op de hoogte. Lieve groet spiegeltje.




Ervaring van marion met waarzegster Desteny   Ervaring van marion met waarzegster Desteny   Ervaring van marion geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny, u zit vaak goed mer uw waarnemingen. Al jaren bent u een topper. Ik beveel u aan bij iedereen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny jij bent een supervrouw, hoe goed jij kan invoelen, wowww alles klopt gewoon, jouw frequentie werkt zo snel en correct ook

Dank je wel en bel je eind vd week weer even

Fijne dag,

R.




Ervaring van R met waarzegster Desteny   Ervaring van R met waarzegster Desteny   Ervaring van R geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Alles wat Desteny zegt klopt. Ik hoef niets te zeggen. Ze komt zelf met de vragen en antwoorden. Zelfs dingen die ik diep had begraven.
.




Ervaring van Joyce met waarzegster Desteny   Ervaring van Joyce met waarzegster Desteny   Ervaring van Joyce geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny,
Ik sprak je vanmiddag en ik zat er helemaal doorheen. Op een mum van tijd heb je me kracht gegeven om mijn negatieve gevoelens om te zetten naar positieve. Dit had ik vandaag zo nodig, dank je wel lieverd.
Dikke knuf.




Ervaring van Val met waarzegster Desteny   Ervaring van Val met waarzegster Desteny   Ervaring van Val geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met waarzegster Desteny   Ervaring van Cynthia met waarzegster Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik bel regelmatig met Desteny met vragen. En ik moet zeggen dat niet lang nadat ik haar om raad heb gevraagd een bevestiging in de vorm van bv een telefoontje of bezoekje krijg. Zij is absoluut een topper die haar vak verstaat.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Desteny   Ervaring van Ingrid met waarzegster Desteny   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ben zo blij met je hulp en voorspellingen. Dikke kus van ons bedankt voor de energie.




Ervaring van Joukje met waarzegster Desteny   Ervaring van Joukje met waarzegster Desteny   Ervaring van Joukje geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny, en alweer had je gelijk (over mijn kat). Dit keer hoopte ik met heel mijn hart dat je er een keer naast zou zitten. Maar ken je al zo erg lang en altijd zit je goed. Ik kan nog een tijdje van haar genieten en dat geeft al veel rust voor nu. Dankjewel.




Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. Desteny is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper
Veel liefs A en R.




Ervaring van A met waarzegster Desteny   Ervaring van A met waarzegster Desteny   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Deze dame heeft me toch wel mijn mond een paar keer doen open vallen. Zo de nagel op de kop geslagen zoals wij zeggen in BelgiŽ.
Zonder veel uitleg, maar wel de juiste antwoorden.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Desteny   Ervaring van Rita met waarzegster Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny net jou gesproken, dank je wel voor jou steun en inzicht ga je snel weer terug bellen dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Alle vragen waren goed. Vanaf het begin tot het einde. Ik heb duidelijkheid en rust. Hele lieve mevrouw. Ik ga zeker vaker bellen echt ongelofelijk hoe goed ze alles had. Topper.




Ervaring van N met waarzegster Desteny   Ervaring van N met waarzegster Desteny   Ervaring van N geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny, heb weer een mooie Reading ontvangen. Desteny is een hele lieve vrouw die alles heel zuiver ziet en alles komt ook uit. Lieve Desteny jij bent een engel. Heel veel liefs van A&R.




Ervaring van A&R met waarzegster Desteny   Ervaring van A&R met waarzegster Desteny   Ervaring van A&R geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met waarzegster Desteny   Ervaring van A.S met waarzegster Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ongelofelijk hoe scherp en precies Desteny de dingen aanvoelt en ziet. De zachte, maar vastberaden stem zorgt voor betrouwbaarheid en rust wat voorkomt dat men ondoordachte beslissingen gaat nemen. Ik ben u en uw engelen heel erg dankbaar hiervoor.
God zij met U.




Ervaring van Grace met waarzegster Desteny   Ervaring van Grace met waarzegster Desteny   Ervaring van Grace geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Topmedium, zo recht door zee en eerlijk. Voelt de situatie zeer goed aan. Nu afwachten of het uitkomt en dan is ze helemaal de beste.




Ervaring van Nicole met waarzegster Desteny   Ervaring van Nicole met waarzegster Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Na een tijdje terug gecontacteerd voor een update. Nog altijd even goed.
Thierry.




Ervaring van Thierry met waarzegster Desteny   Ervaring van Thierry met waarzegster Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Klopte als een bus.
Helder en duidelijk.

Groetjes, AB.




Ervaring van AB met waarzegster Desteny   Ervaring van AB met waarzegster Desteny   Ervaring van AB geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Klopte als een bus.
Helder en duidelijk.

Groetjes, AB.




Ervaring van AB met waarzegster Desteny   Ervaring van AB met waarzegster Desteny   Ervaring van AB geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Heel goed geholpen. Zonder dat ik wat vertel kreeg ik al antwoord.




Ervaring van Jj met waarzegster Desteny   Ervaring van Jj met waarzegster Desteny   Ervaring van Jj geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Toppertje en rustgevend. Echt een aanrader.




Ervaring van sinti met waarzegster Desteny   Ervaring van sinti met waarzegster Desteny   Ervaring van sinti geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Topmedium. Voelt heel snel in en zit er bovenop. Specifiek, geen algemeenheden en geeft een reading zonder vraagstelling/info vooraf. Zo hoort het.




Ervaring van A. met waarzegster Desteny   Ervaring van A. met waarzegster Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Zeer goed medium. To the point, snel en heeft het nog altijd bij het rechte eind gehad. Soms kon ik het niet geloven wat ze zei, later bleek dat ze toch weer gelijk had. Wil je zuiver, snel, bondig antwoord op je vragen, bel Desteny.




Ervaring van Emily met waarzegster Desteny   Ervaring van Emily met waarzegster Desteny   Ervaring van Emily geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ken Desteny al vele jaren en altijd heeft ze gelijk gehad op welk vlak dan ook; Relaties, werk, huis. Ze is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Vroeger meerdere mediums gesproken, maar Desteny heeft er nooit naast gezeten. Topmedium en grote aanrader. X.




Ervaring van B met waarzegster Desteny   Ervaring van B met waarzegster Desteny   Ervaring van B geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny, ik heb je in het begin van de nacht gebeld. Op mijn vraag kreeg ik meteen een krachtig en duidelijk antwoord. Dat stelde mij gerust. Geen onnodig lang gesprek. Ik heb vertrouwen in u. Als het weer nodig is zal ik u zeker bellen. Dank hiervoor. Lieve groet, een onzekere dame.




Ervaring van Maria met waarzegster Desteny   Ervaring van Maria met waarzegster Desteny   Ervaring van Maria geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Top medium en ontzettend lieve en zorgzame vrouw. Bedankt voor het fijne gesprek, steun en duidelijkheid in beide gesprekken. Stelt me echt zo enorm gerust. Bedankt.




Ervaring van Sharon met waarzegster Desteny   Ervaring van Sharon met waarzegster Desteny   Ervaring van Sharon geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Wooww vorige week heb ik u gesproken ben in shokkk heel veel dingen zijn uitgekomen zal zeker weer contact opnemen.




Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Hoi lieve Desteny, wat ben ik blij dat je terug bent. Vijf jaar geleden vertelde je dat mijn man terug zou komen en dat gebeurde, later belde ik je dat we veel ruzie hadden en je zei dat hij weg zou gaan en zo geschiedde. waar iedereen zei hij gaat niet weg had jij weer gelijk. Nu hoop ik dat je mooie voorspelling weer uitkomt waarop ik vertrouw overigens. Je houd ook niemand lang aan de lijn korte maar krachtige antwoorden.. Altijd raak geweest, dank je wel lieverd x.




Ervaring van a met waarzegster Desteny   Ervaring van a met waarzegster Desteny   Ervaring van a geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Beste Desteny.

Bij deze voor de derde keer. Hoop dat het nu wel goed gaat. Beloofd is beloofd. Aantal weken geleden jou gebeld en daarna nog een keer. Beide keren beloofde ik te schrijven en beide keren vond ik niets terug. Jij bent het zeer goed waard te bellen. Ik hoefde je amper iets te zeggen en liet jou het woord doen. Hopen dat het snel uitkomt. Jammer dat boven geen tijd kent. Heel erg bedankt. Mvg. je weet nu denk ik wel wie.




Ervaring van anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden