Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-breda.nl


  Live waarzegsters uit Breda voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Breda voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over  live waarzegsters uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gabie
  Ervaring met waarzegster Gabie
  Top. Zoveel details die ze weet zonder enige informatie. 1 van de beste op deze lijn. Je hoort me nog. L.




Ervaring van L. met waarzegster Gabie   Ervaring van L. met waarzegster Gabie   Ervaring van L. geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel, lieve Gazali. Je bent een topper. X.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Indy
  Ervaring met waarzegster Indy
  Hallo Indy,

Super knap ben jij in het voorspellen, je zei me je dochter zal geslaagd zijn, ik was er echt niet gerust in, maar waw het was waar geslaagd, en dat ik naar een andere werkplek ging gaan, wist ik totaal nog niets van op eens werd ik bij de grote baas geroepen enkele dagen na jouw gesprek en ik kan starten bij een andere baas en collega's super toch, ik blijf je bellen hoor.

Schorpioentje.




Ervaring van Inge met waarzegster Indy   Ervaring van Inge met waarzegster Indy   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora,

Fijn dat je me bij hebt gestaan in deze spannende tijd met school. Dat het toch allemaal mag gaan zoals ik hoop. Dat ik toch naar leerjaar 3 mag, ondanks dat er zoveel uit is gevallen in deze zware tijd. Dank je wel voor je raad. Dank je wel voor de kaarten. Dank je wel voor het vragen aan jouw gidsen. Dank je wel voor de kracht die je me geeft om het volgende schooljaar fris te beginnen.

Dank je wel

Tim.




Ervaring van Tim met waarzegster Adora   Ervaring van Tim met waarzegster Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Ook jij had het goed gezien, lieve Sissy. Jouw voorspelling is uitgekomen, dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, luisterend oor en engelengeduld.hihihi X.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Heel tevreden en blij met Anouk. Spreek haar al jaren, toen ik midden in een depressie zat heeft zij me heel erg geholpen. Geen Sweet talk, maar real talk. Dingen komen ook vaak uit. Nu vroeg ik of mijn kind een overstap zou maken naar een andere school. Zij zag dit wel lukken als ik er moeite voor deed. En het is gelukt.

Dank je wel Anouk, we zijn erg blij.




Ervaring van C met waarzegster Anouk   Ervaring van C met waarzegster Anouk   Ervaring van C geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Al een paar x goed gezeten met wat er gebeuren zou, stalk je zodanig veel voor mijn antwoorden dikke knuffel.




Ervaring van J met waarzegster Monique   Ervaring van J met waarzegster Monique   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk, ik denk dat je veruit de enige bent hier die rechtuit en eerlijk ook de negativiteit durft benoemen. Het siert je dat je je excuseert ook nog voor het brengen van informatie die ik niet verwachtte en niet geloofde door de andere readingen die ik online heb gekregen. Maar helaas voor mij. nu een paar maanden later is de kogel door de kerk en je hebt, op alle details zelfs, gelijk gekregen. Ik bel je gauw terug.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau wat ben je een ontzettend lieve, directe en eerlijke man om mee te praten. Ik voelde me gelukkig al positief de laatste tijd, maar dankzij jou nog een stuk positiever. Bedankt voor het fijne gesprek en wie weet spreken we elkaar nog eens. Groetjes van het meisje met die man in het buitenland.




Ervaring van S. met waarzegster Beau   Ervaring van S. met waarzegster Beau   Ervaring van S. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met waarzegster Anne   Ervaring van J met waarzegster Anne   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Zojuist een gesprek gehad met Beau, helaas verbrak de verbinding ineens, maar wat een topper zeg. Ik voel me nu een stuk beter dan daarvoor. Alles wat je zei klopte precies, over mezelf en over de ander persoon. Ik zal hem aan de kant parkeren en weer dat blije meisje worden (carpe diem) van voorheen. Bedankt voor het gesprek en inzichten die je me hebt gegeven, liefs.




Ervaring van R. met waarzegster Beau   Ervaring van R. met waarzegster Beau   Ervaring van R. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Gisteravond en zojuist gesproken.

Wat een fijne rustige man die de juiste energie oppakt en juiste raad geeft. Ik volgde direct zijn raad op met als gevolg weer contact met de persoon waar ik stapelgek op ben.
Ook wat betreft mijn zoontje, helemaal de spijker op zijn kop.
Als de beste man (mijn grote liefde) weer gaat berichten, neem ik zeker weer contact op.

Liefdevolle groet,
Degene met die mooie energie om haar heen.

Ps: het voelt fijn bij jou in de kerstboom.




Ervaring van Cadeautje met waarzegster Beau   Ervaring van Cadeautje met waarzegster Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dinah
  Ervaring met waarzegster Dinah
  Lieve Dinah alles wat jij voorspeld heb kwam uit. Dit is echt zo bijzonder. Ik vind het echt knap dikke knuffel Sandy.




Ervaring van Sandy met waarzegster Dinah   Ervaring van Sandy met waarzegster Dinah   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erika
  Ervaring met waarzegster Erika
  Lieve Erika,

Dank nogmaals voor je luisterend oor, je tijd en vooral geduld en hopelijk tot gauw. Het was fijn om even met je te mogen praten. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Erika   Ervaring van Rita met waarzegster Erika   Ervaring van Rita geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mierke
  Ervaring met waarzegster Mierke
  Je bent een schat, bedankt voor alle mooie bevestigingen en waarnemingen.
Mijn proses word mooi doorgezet.

Heel veel liefs
R.




Ervaring van R. met waarzegster Mierke   Ervaring van R. met waarzegster Mierke   Ervaring van R. geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Lieve Tabitha,

Langs deze weg wil ik je nogmaals heel erg hartelijk danken voor ons mooie gesprek eerder. Ook al bel ik jou al veel langer nu, toch blijf je mij nog verrassen met jouw sublieme gave en wat je zonder kennis vooraf allemaal door krijgt. Na al die jaren snap ik het nog steeds niet. Als ik echt ergens mee zit, erover twijfel of het een of ander niet weet, dan weet ik altijd 100% zeker dat jij wel een antwoord op mijn vraag vragen hebt. Stapsgewijs kun jij iemand excact vertellen wat er gaat gebeuren en dat is echt verbazingwekkend. En ik kan ervan getuigen dat jouw voorspellingen vroeg of laat altijd precies uitkomen. Dus als u een zeer betrouwbaar medium zoekt, moet u echt bij Tabitha zijn. En der gevoel van humor vind ik ook een extra kadootje. Dankzij Tabitha ben ik zoveel uit mijn omgeving en andere dingen te weten gekomen die ik nooit eerder wist. Ze heeft me ook vaak voor veel gewaarschuwd en behoed. Deze vrouw is der gewicht in goud waard.
Judy xx .




Ervaring van Judy met waarzegster Tabitha   Ervaring van Judy met waarzegster Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en voor je inzichten. Ben er een heel stuk op vooruit gegaan.
Het is zeker de moeite waard om je terug te bellen.

Groetjes van Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Gazali   Ervaring van Inge met waarzegster Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Hoi Beau , weer een fijn gesprek heb geluisterd los gelaten, en huis gevonden dus verhuis staat vast .
De rest laat ik op me afkomen en zien wel. Maar ik moet zeggen hopelijk snel bericht parkeren toch moeilijk.
Tot snel.




Ervaring van Cadeau met waarzegster Beau   Ervaring van Cadeau met waarzegster Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jennifer
  Ervaring met waarzegster Jennifer
  Jennifer is voor mij de beste op de lijn. Zij weet precies te benoemen wat er speelt. Ben je onrustig dan weet Jennifer je te kalmeren. Ik vind haar een topper. Eerlijk en betrouwbaar. Gr. Marjan.




Ervaring van Marjan met waarzegster Jennifer   Ervaring van Marjan met waarzegster Jennifer   Ervaring van Marjan geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Ze voelt veel aan, ik vind haar niet slecht, afwachten wat de toekomst brengt maar wat ze zei over wat er nu speelt klopt volledig.




Ervaring van anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Krisha
  Ervaring met waarzegster Krisha
  Krisha,
Wat een plezier om met jou te praten. Heel vlot, helder en zij zegt alleen wat ze ziet, ze zegt ook als zij over mijn vragen niks ziet.
Ik had voor nu ook wel heel goed nieuws. dus daarom doet dit zeker deugd. Maar ik voel zelf ook wel dat dit klopt.




Ervaring van Karin met waarzegster Krisha   Ervaring van Karin met waarzegster Krisha   Ervaring van Karin geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, je had weer gelijk. Iets na ons gesprek heeft F mij geappt, waar jij van overtuigd was. Jij bent een enorme steun voor mij, of ik je bel of via emailconsult. Voor mij ben en blijf jij 1 van de toppers en zowiezo mijn favoriet op deze lijn. Ik moet vertrouwen houden dat de rest ook goed zal verlopen, hier help jij mij bij. Hartelijk dank en tot heel snel weer. Liefs F xxx.




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Lieve mensen,

hierbij laat ik jullie weten, dat ik ben gestopt met mijn werkzaamheden op de bellijn. Er is nu iets anders op mijn pad gekomen en dit pad ga ik verder volgen.
Ik wil al mijn bellers vooral de vaste mensen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. het ga jullie goed.

warme groet Alex.




Ervaring van Medium Alex met waarzegster Alex   Ervaring van Medium Alex met waarzegster Alex   Ervaring van Medium Alex geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Beste Ysis, je voorspelling is uitgekomen je zei me je dochter zal geslaagd zijn op school, ik was er niet gerust in, toch zat jij juist geslaagd voor haar eerste jaar hoger onderwijs.

Dank u Ysis.




Ervaring van Inge met waarzegster Ysis   Ervaring van Inge met waarzegster Ysis   Ervaring van Inge geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Gisteren naar jou een mail verstuurd en vandaag antwoord ontvangen. Ondanks dat ik je eigenlijk geen info had gegeven en ik enkel aan jou vroeg achter een persoon en mij, gaf je een situatie weer die volledig klopt Ik ben er echt van ondersteboven wauw, Ik ga zeker nog verder contact met je houden, geeft me meteen een goed en vertrouwt gevoel.
Bedankt .




Ervaring van Nathalie met waarzegster Romyna   Ervaring van Nathalie met waarzegster Romyna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieve Oryn,
we spreken elkaar regelmatig, gisteren ook weer en iedere keer breng je mij weer tot rust en inzichten die er toe leiden dat ik steeds steviger in mijn schoenen ga staan. Ik hoop zo dat het allemaal uit gaat komen. Je bent mijn steun in deze moeilijke tijd. En een bijzonder medium. Liefs van mij.




Ervaring van L met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van L met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Danie
  Ervaring met waarzegster Danie
  Superblij om u weer na maanden weer te mogen spreken, hoop u nog lang te mogen spreken.

Bedankt voor alles

Een hoopvolle vrouw.




Ervaring van Hoopvol met waarzegster Danie   Ervaring van Hoopvol met waarzegster Danie   Ervaring van Hoopvol geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Lieve Sissy, bedankt weer voor de rake voorspellingen. U zit er altijd boem boven op. Super bedankt dikke knuffel :) .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tjitske
  Ervaring met waarzegster Tjitske
  Ik heb Tjitske afgelopen woensdag gesproken, ze kon meteen zien wat er was gebeurd tussen ons. Maar u zag het wel goedkomen tussen ons. En zoals u hebt gezegd heb ik het injecteren goed kunnen beheersen, mn collega gaf aan dat ik het meteen kan aftoetsen. Ik voelde me ook erg rustig, wat u ook aangaf. Dat is 1 ding dat al is uitgekomen :-). Bedankt voor het gesprek. xx.




Ervaring van L. met waarzegster Tjitske   Ervaring van L. met waarzegster Tjitske   Ervaring van L. geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Lieve Sonja, wat kan jij goed invoelen en zo snel. Je bent een aanwinst op de lijn. Ik voel me nu vele malen beter en heb weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel.




Ervaring van R met waarzegster Sonja   Ervaring van R met waarzegster Sonja   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lyndi
  Ervaring met waarzegster Lyndi
  Lyndi je bent geweldig. Na je gesproken te hebben heb ik eindelijk innerlijke rust. Je voelt alles heel goed aan en brengt het liefdevol over. Ik kijk nu met enthousiasme uit naar de toekomst. Heel erg bedankt.
Liefs S.




Ervaring van S met waarzegster Lyndi   Ervaring van S met waarzegster Lyndi   Ervaring van S geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegster Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur,

Wat bent u toch goed in wat u doet. Zelfs op de momenten dat ik hoop verloor bleef u volhouden en gaf u moed. Elke keer als het even te zwaar was mocht ik even bij u tanken en u heeft altijd gelijk gehad. Wij zijn terug samen. En de handvaten die u elke keer weer geeft helpen mij steeds een stuk vooruit.

Enorm bedankt voor al uw geduld, de hoop en de liefdevolle manier van mij coachen.

Anne-Fleur u bent echt zo enorm goed in het invoelen en waarnemen.
Liefs,
Sam .




Ervaring van Sam met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van Sam met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van Sam geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Superlief en oprecht. Hoop dat al je voorspellingen snel uit mogen komen. Wat hebben we een goed leuk gesprek gehad. Had ik echt nodig. Ik houd je op de hoogte.

Gr.C.




Ervaring van Cindy met waarzegster Leandra   Ervaring van Cindy met waarzegster Leandra   Ervaring van Cindy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Hallo,

Op de eerste vraag recht op de bal, de tweede moet ik nog plaatsten.
Bedankt voor je Reading.




Ervaring van R met waarzegster Yoshua   Ervaring van R met waarzegster Yoshua   Ervaring van R geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden