Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-breda.nl


  Live waarzegsters uit Breda voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Breda voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over  live waarzegsters uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga, 1 van mijn topfavorieten. Al ben ik ff vh pad af zij praat je wel weer het goeie pad op. Altijd vriendelijk en geduldig. Fijn om mee te praten. Dank Olga.




Ervaring van Carolien met waarzegster Olga   Ervaring van Carolien met waarzegster Olga   Ervaring van Carolien geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Lineke, je zag het heel goed qua timing ook en nu is het gekomen. Heel goed van jou. Je bent altijd erg lief en geduldig en je bent goed in wat je doet. Bedankt lieve Lineke. Heel veel liefs en tot snel weer. Xjes Geduldige dame.




Ervaring van anoniem met waarzegster Lineke   Ervaring van anoniem met waarzegster Lineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Arend heeft echt een klein stukje toekomst laten zien. Met een positief einde in ieder geval. ik laat het zeker weten wanneer dit uitkomt. Ik kan een hele lange tekst maken want ik ben zeer onder de indruk. Absoluut een aanrader en dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Arend   Ervaring van Anoniem met waarzegster Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Toen ik met Beau belde enkele weken geleden in verband met mijn dochter vertelde hij wat er zou gebeuren met de ex van mijn dochter. En inderdaad op het moment dat hij het vertelde gebeurde het ook effectief. Heb ik later vernomen van mijn dochter,ook zei hij dat mijn dochter het zou los laten en ook dat is effectief gebeurd. Toen ik jou gisteren belde in verband met een verkoop heb je ook gelijk gekregen. Bedankt Beau.




Ervaring van rita met waarzegster Beau   Ervaring van rita met waarzegster Beau   Ervaring van rita geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bedankt voor je mooie voorspelling, heb er vertrouwen in. Je hebt mij nooit teleurgesteld, vind het fijn om met je te spreken. Ontzettend bedankt voor alles zodra ik je nodig heb, dan hoor je me weer.

Liefst, Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met waarzegster Gazali   Ervaring van Jacqueline met waarzegster Gazali   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora

Hoe ik u kan bedanken weet ik niet, daarom probeer ik een mooie en goede getuigenis te schrijven. Want dat u me blij heeft gemaakt is iets wat zeker is. Uw kaartlegging is zo gedetailleerd geweest, dat ik gewoon niet wist wat me overkwam.

De uitleg van de kaarten over dat wat vorige week gebeuren zou, is ongelofelijk, hoe het met mijn lief zou gaan. De angst waar ik in heb gezeten heeft u weggenomen met het lezen van de kaarten. De liefde die hij me geeft na alles wat er gebeurt is met werken is zo liefdevol, zo dankbaar en zo mooi.

Dank u wel Adora

Liefs Anoniempje.




Ervaring van Anoniempje met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniempje met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Gisteren voor de eerste keer met Isha gesproken en ben overrompeld door haar waarnemingen. Vandaag nog even teruggebeld en weer hetzelfde gevoel. Zonder dat je haar iets verteld weet zij uit zichzelf personen te beschrijven, voorvallen aan te halen en de afloop te vertellen dat ik alleen maar denk, hoe is dit mogelijk maar het klopt allemaal. Had het over iemand met kistjes aan die een gesprek met mij zou aangaan, dit is dus een voormalig militair en dit wist zij niet. Alleen maar verbazing en blij dat zij haar gave inzet om anderen te helpen uniform Isha weet nu wie ik ben. Vijf sterren zijn veel te weinig.




Ervaring van Ineke met waarzegster Isha   Ervaring van Ineke met waarzegster Isha   Ervaring van Ineke geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Dank je wel lieve Johannes voor je inzichten. Fijn weekend. Happy.




Ervaring van Happy met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Micha, je bent de Max. Dank je voor alles.




Ervaring van vrouwke met waarzegster Micha   Ervaring van vrouwke met waarzegster Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  Raak weer. Je zag een zwangerschap liggen in de kaarten van iemand in mijn omgeving. Net gebeld door een vriendin die zwanger is. Goed gezien lieverd. Je bent en blijft mijn engeltje. Dikke kus F.




Ervaring van F met waarzegster Salina   Ervaring van F met waarzegster Salina   Ervaring van F geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Lieve Micha, voor mij ben je echt een TOP medium, moeders, supervrouw. Dank je wel voor ALLES lieverd. Uit de diepste vanuit mn hart. Thank you Micha. Happy Girl.




Ervaring van Happy girl met waarzegster Micha   Ervaring van Happy girl met waarzegster Micha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Haha Sabine je had weer is gelijk. Daar was het cadeau van de man die spijt had. Goed gezien hoor top.




Ervaring van x met waarzegster Sabine   Ervaring van x met waarzegster Sabine   Ervaring van x geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lobke
  Ervaring met waarzegster Lobke
  Lobke begon met een blanco blad en wat ze mij zegde liet mij overdonderd achter. Ze typeerde mijn situatie perfect. Volle vertrouwen over de toekomst. Rustige en lieve dame om mee te praten.




Ervaring van riet met waarzegster Lobke   Ervaring van riet met waarzegster Lobke   Ervaring van riet geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeannet
  Ervaring met waarzegster Jeannet
  Dankjewel Jeanet mijn credit was op. In die 11 minuten heb je mij zoveel inzichten weer gegeven en mijn ogen doen open gaan.
Ik kan hier wat mee.
Super bedankt
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Jeannet   Ervaring van Anoniem met waarzegster Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Liesje
  Ervaring met waarzegster Liesje
  Hi Liesje,

Super bedankt voor de reading. U bent een kanjer. Fijne Woensdag toegewenst.




Ervaring van B met waarzegster Liesje   Ervaring van B met waarzegster Liesje   Ervaring van B geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, ik zou graag uren met jou willen praten maar de tijd gaat zo snel. Bedankt om er te zijn voor mij en je eerlijke informatie die je geeft, je hebt me al heel goed geholpen. Groetjes x Rita x.




Ervaring van Rita met waarzegster Thaiis   Ervaring van Rita met waarzegster Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Gisteren nogeens met je gesproken en je blijft echt 1 van de beste op de lijn. Eigenlijk moet je haar niets vertellen en haar laten praten waardoor alles als een puzzel ineen past. X.




Ervaring van M met waarzegster Thaiis   Ervaring van M met waarzegster Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nima
  Ervaring met waarzegster Nima
  Nima bedankt voor uw mooie consult. Super tot snel.




Ervaring van anoniem met waarzegster Nima   Ervaring van anoniem met waarzegster Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau wat ben je toch een lieve en fijne man om mee te praten. Maar bovenal wat ben jij een geweldige coach. Je adviezen neem ik graag aan en hiermee kan ik aan mezelf werken en zoals je zegt over een jaar ben jij een heel ander mens. Ik geloof je. En ook omdat ik in mijzelf geloof. Ik weet zeker dat wij nog mooie gesprekken gaan voeren en met wat extra hulp van jou weten we de debielen uit mijn leven. Tnx lieve Beau. Dikke knuffel Jacoba.




Ervaring van Jacoba met waarzegster Beau   Ervaring van Jacoba met waarzegster Beau   Ervaring van Jacoba geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Marie u heeft me de laatste tijd meerdere malen gerust gesteld. Af en toe was er ongeduld van mijn kant,maar gelukkig kwam het toch uit. Je verteld altijd de waarheid. U bent echt super goed en ontzettend aardig.




Ervaring van vaste beller met waarzegster Marie   Ervaring van vaste beller met waarzegster Marie   Ervaring van vaste beller geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Je hebt het altijd zien liggen in de kaartjes en daar was het dan. Top gezien Cassandra, kei blij. Knuffels.




Ervaring van anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Han
  Ervaring met waarzegster Han
  Dankjewel Han voor jouw heldere antwoorden en inzichten. Je hebt me heel goed geholpen met jouw duidelijkheid. Hopelijk kan ik je snel berichten met positieve berichten.




Ervaring van N met waarzegster Han   Ervaring van N met waarzegster Han   Ervaring van N geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Romyna je zag het juist aankomen. Voorspelling is uitgekomen en uiteraard ben ik superblij. Supergoed van je. Je bent een ster. Dank je wel. Liefs.




Ervaring van anoniem met waarzegster Romyna   Ervaring van anoniem met waarzegster Romyna   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Han
  Ervaring met waarzegster Han
  Dankjewel Han voor jouw heldere antwoorden en inzichten. Je hebt me heel goed geholpen met jouw duidelijkheid. Hopelijk kan ik je snel berichten met positieve berichten.




Ervaring van N met waarzegster Han   Ervaring van N met waarzegster Han   Ervaring van N geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Heel mooi consult gehad van desteny. Door 3 getallen door te geven kwam er veel boven water, mooie boodschappen maar ook waar ik voorzichtig moest zijn en goed opletten.
Dit was een mooie ervaring omdat er spontaan vanalles kwam zonder dat ik er naar had gevraagd. Super bedankt Desteny.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Desteny   Ervaring van Jolanda met waarzegster Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy is een goed zuiver Medium, duidelijk, snel, aardig zegt waar het op staat,voor snel advies.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Niamh
  Ervaring met waarzegster Niamh
  Lieve Niamh wat had je het goed gezien plotseling zei je, en ja hoor plotseling was het er. Heel scherp van je. Ik ben ontzettend blij dat dit is uitgekomen en wil je bedanken voor het vertrouwen dat je mij geeft al die tijd. Voel mij altijd rustig als ik jou spreek. Tot gauw weer lieve Niamh.




Ervaring van Anoniempje met waarzegster Niamh   Ervaring van Anoniempje met waarzegster Niamh   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Lieve Sara, je hebt het goed gezien.het is gekomen. Je bent super. XOXO.




Ervaring van V met waarzegster Sara   Ervaring van V met waarzegster Sara   Ervaring van V geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Marya is voor mij een hele grote steun. Ik bel heel vaak over hetzelfde onderwerp en ze blijft me gerust stellen en een voorspelling is ook uitgekomen. Voor de meest verwarrende situaties heeft zij een heldere verklaring. Echt heel fijn om mee te praten ook omdat ze haar gesprekken kort en duidelijk houdt.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marya   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Corina
  Ervaring met waarzegster Corina
  Lieve Corina, ik heb je inmiddels al twee keer gesproken over een bepaalt persoon beide keren heb je vertelt dat ik de persoon binnen nu en 3 weken zou zien. Nou Corina het is gebeurd, de persoon stond binnen 2 dagen voor mijn deur. Corina ik wil aangeven hoe goed jij de dingen ziet en aanvoelt dankjewel. Ik had je al een hele tijd gemist op de lijn, maar je gaf de reden aan waar het aan lag en je bent er nu gelukkig weer. Je bent een aanrader No Nonsence.
Corina is heel goed in het voorspellen. Haar voorspellingen komen echt uit, nogmaals dank. Anoniempje.




Ervaring van Anomienpje met waarzegster Corina   Ervaring van Anomienpje met waarzegster Corina   Ervaring van Anomienpje geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Alles dat Annicka mij heeft mogen doorgeven op het gebied van werk en relaties klopte en dat zonder informatie vooraf. Annicka is sowieso een hele fijne vrouw om mee te praten die zich goed kan verplaatsen in de persoon die haar belt. Als je ergens mee zit, raad ik je aan haar eens te bellen. Zodra de oude deuren gesloten zijn en de nieuwe open zijn gegaan, hoor je het van mij. Nogmaals bedankt. M.




Ervaring van M. met waarzegster Annicka   Ervaring van M. met waarzegster Annicka   Ervaring van M. geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yellow
  Ervaring met waarzegster Yellow
  Deze vrouw is echt next level. Ik heb er geen woorden voor .




Ervaring van Lies met waarzegster Yellow   Ervaring van Lies met waarzegster Yellow   Ervaring van Lies geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Superbedankt voor je rake inzichten en voorspellingen. Ja je had gelijk, er is contact geweest. Ik blij en waardeer jouw blijheid voor mij ook enorm. Uiteraard hou ik je op de hoogte van het verdere verloop maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen tussen mij en F. Tot snel lieverd and keep up the good work. Xx F.




Ervaring van F met waarzegster Elena   Ervaring van F met waarzegster Elena   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes is een zeer zuiver betrouwbaar vriendelijk en eerlijk medium.Hij geeft mij nu sinds een jaar coaching. Ik sta steeds meer in mijn kracht.Hij heeft mij al met veel zaken en problemen bij gestaan.Johannes is erg empathisch en invoelend. Na een gesprek ben ik een stuk rustiger en gebeuren er altijd wonderlijke dingen.Ik hou hem regelmatig op de hoogte. Hij voelt mij goed aan en resoneert met mij als persoon.




Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Beste en de Liefste Mevrouw.
Sinds dat ik je gesproken heb, doet het me goed om met jouw in gesprek te komen. Ik raad het iedereen aan, je voelt diep goed aan, stelt me ontzettend gerust, WOW wat bent je SUPER .

Ik geef een tien met een griffel .




Ervaring van Fati met waarzegster Desteny   Ervaring van Fati met waarzegster Desteny   Ervaring van Fati geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden